PROGRAMI I RT2

 • 08'00 - MENGJES ME 95.8 MHz
 • 09'00 - DANCE 2009
 • 09'32 - NEW HIT
 • 09'35 - 3 FROM 1
 • 10'00 - KLASIFIKIME
 • 11'00 - VITRINA
 • 12'00- RT2 HITPARADE 10 (cdo te shtune)
 • 12'00 - BACK IN TIME
 • 12'05 - THE HOTEST HITS
 • 13'00 - DANCE TRAXX
 • 13.32 - HIP HOP NOW
 • 14'00 - DJ 4 U
 • 16'30 - KLASIFIKIME RTS
 • 17'00 - BACK IN TIME
 • 17'35 - HOTEST HITS
 • 17'32 - NEW HIT
 • 17'35 - HOTEST HITS
 • 18'00 - GITHCKA SHQIP
 • 19'00 - BACK IN TIME
 • 19'32 - HOTEST HITS
 • 20'00 - ROCK CLOCK
 • 21'00 - BACK IN TIME
 • 21'05 - 3 FROM 1 RTS
 • 21'32 - NEW HIT
 • 21'35 - BEST POP EVER
 • 23'32 - 2NITELIST
lajme shkurt 07'30, 09'30, 11'30, 13'30,
15'30, 17'30, 19'30, 21'30, 23'30.
radioprogrammer; Adi Basha

6 komente:

Anonim tha...
Komenti u hoq nga administratori i blogut.
Anonim tha...

ermali qenka yll...........e pashe te dream dance...urime eri

Anonim tha...

I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonim tha...

ku ke humbur se na mori malli te ta degjojme zerin!!!!

Anonim tha...

Votoj emisionin Gjithcka Shqip te Radio Tirana2 Anila TR

A tha...

Ju pergezoj per kete program te larmishem. Ju lutem, nqs do ta lidhnit radion direkt me internetin do ishte shume mire per ne jashte. Mjafton te perdorni Shoutcast e Winamp-it. Si do qofte, falemnderit per gjithcka qe beni, dhe suksese.

Anonymous nga USA

STROMAE - ALORS ON DANSE

STROMAE - ALORS ON DANSE