"TALENT 2" 2009

Pas 7 javeve konkurim dhe 3 gjysemfinaleve, "Talent 2" zgjodhi fituesit e edicionit te dyte ne fushat;

Dee-Jay me i mire - Dj Gled Taho
Kengetari me i mire - Ela Mataj
Prezantuesi me i mire - Zana Guri

Ketyre te rinjve te talentuar do tu krijohet mundesia qe te kene hapesira te mjaftueshme radiofonike ne menyre qe te vazhdojne pasionin e tyre.
Radio Tirana 2 falenderon te gjithe pjesmarresit e ketij edicioni te "Talent 2"

Nuk ka komente:

STROMAE - ALORS ON DANSE

STROMAE - ALORS ON DANSE