DANCE TRAXX


Emision muzikor me pjese te zgjedhura nga Dance, House dhe TechHouse music qe transmetohet cdo dite nga ora 13.00 - 13.30. Dance Traxx selektohet e miksohet nga Dj-Noni

2 komente:

Anonim tha...

ketu ne foto je i dobet, por tani qe nuk po punon shume ne radio, je shendoshur.
vazhdo keshtu.
kush tjeter vec...........DOKTORIT

Anonim tha...

haha
keshillat e Doktorrit jane gjithmone te vlefshme
hajt jepi Noni....tunde d-traxx_in se kushedi dobesohesh dhe ti.... :P

STROMAE - ALORS ON DANSE

STROMAE - ALORS ON DANSE