Heshtje Jo

Spektakel Radiofonik i cdo te shtune nga ora 21'00 - 06'00
Behuni pjesmarres edhe Ju

Rubrika "Talent 2" qe fillon rreth ores 12 te nates, do te vere perballe konkurente ne tre fusha;
  1. Dee-Jay
  2. Prezantues
  3. Kengetare

Do te jeni Ju qe me votat dhe komentet tuaja KETU do te nxirrni fituesit qe do te shpallen Naten e Vitit te Ri.

Votoni konkurentet e kesaj jave;

1 koment:

Albania tha...

Shkuani dicka me shume per programet tuaja!

STROMAE - ALORS ON DANSE

STROMAE - ALORS ON DANSE