FOTO ARKIVE

Elita 5 dhe prezantuesja e "Gjithcka Shqip" Sava Lena"
Elita 5 dhe Dj Jimmy
Kejsi Tola dhe Drejtori i RT2 Adi Basha

Neritana ne prezantimin e "Vitrinës"


Grupi BURN ne studiot e RT2

Nuk ka komente:

STROMAE - ALORS ON DANSE

STROMAE - ALORS ON DANSE